Art Direction: Tree Creative Room.
Developed by Extend Media
menu

    P.Z. Agapiou Clinical Pathology Laboratory: Smells Like Science!

    The TREEs / June 17, 2017 / TREE Campaigns, TREE News

    Με ιστορία 30 χρόνων και εξυπηρετώντας ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Λεμεσού ετησίως, το Κλινικό Εργαστήριο P. Z. Agapiou Clinical Pathology Laboratory, θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα στο είδος του στην Κύπρο!

    Ανακαινισμένο και ανανεωμένο, οργανωμένο και πλήρως εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα εξειδικευμένων αναλύσεων και εξετάσεων, βρίσκεται και λειτουργεί στη Λεμεσό ως πρότυπο στον τομέα του, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στάθμης στις πιο κάτω κύριες κατηγορίες:

    • Ανοσολογία (Immunology)
    • Βιοχημεία (Biochemistry)
    • Μικροβιολογία (Microbiology) • Αιματολογία (Hematology)
    • Ορμόνες (Hormones)

    Ο κύριος κύκλος των εργασιών του εργαστηρίου, προκύπτει μέσω των Ιατρικών Συστάσεων, αλλά και μέσω των απευθείας επισκέψεων των ασθενών – πελατών, οι οποίοι διαχρονικά αυξάνονται και εμπιστεύονται το Εργαστήριο για τις εξετάσεις τους.

    Η Ομάδα

    Το εργαστήριο P. Z. Agapiou Clinical Pathology Laboratory αποτελείται από μία ομάδα καταξιωμένων Ειδικών στον τομέα της Μικροβιολογίας, της Βιοχημείας, της Ανοσολογίας, αλλά και των υπολοίπων κλάδων της Διαγνωστικής Βιοπαθολογίας.

    Το αρχικό όραμα της κ. Πηνελόπης Ζήνωνος Αγαπίου (Laboratory Director) για τη δημιουργία ενός Διαγνωστικού Κέντρου ποιοτικών προδιαγραφών και η εξέλιξή του στη συνέχεια από τον κ. Μάριο Α. Αγαπίου (BSc, MSc) αναπτύσσοντας συνεχώς το Κέντρο και τις Υπηρεσίες του, υπήρξε καθοριστικός συνδυασμός και παράγοντας για την παροχή άψογων και ποιοτικών υπηρεσιών, με γνώμονα την εμπιστευτικότητα και την εξυπηρέτηση των ασθενών – πελατών τους.

    Σήμερα, το Εργαστήριο διακρίνεται για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση καθώς και για την εχεμύθεια και την εξυπηρέτησή του.

    Διαθέτοντας την πιο σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή, χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο σύγχρονα και οργανωμένα στην Κύπρο!

    Για περισσότερες πληροφορίες: P.Z Agapiou Facebook Page

    Tags: , , , , , , , ,
    SHARE VIA