Art Direction: Tree Creative Room.
Developed by Extend Media
menu

    H Ομάδα μας… Οι Στιγμές μας!

    The TREEs / March 11, 2017 / TREE News

    Το πιο όμορφο συναίσθημα για εμάς, είναι να μοιραζόμαστε την τρελή και ανατρεπτική καθημερινότητά μας! Η επαγγελματική μας ζωή μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί εκτός πραγματικότητας και η κάθε μας σκέψη μεταμορφώνεται συνεχώς, ελίσσεται και εξελίσσεται στην επόμενή μας δημιουργική εκστρατεία!

    Οι συνεργάτες μας είναι το οξυγόνο μας και χωρίς αυτούς η ζωή μας θα ήταν τόσο – μα τόσο – βαρετή, έτσι προσπαθούμε να κτίζουμε διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης, συνεργασίας και αλληλοκατανόησης, μαζί με τους συνεργάτες μας και τα brands που αντιπροσωπεύουν, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στον κόσμο του Marketing και της Επικοινωνίας!

    Μια συνηθισμένη μέρα στην TREE… Ο Κώστας τρέχει σε συναντήσεις για να δημιουργήσει τις νέες μας ιστορίες, o Δημήτρης σχεδιάζει τα καινούργια μας βήματα στο γραφείο, καθώς η Νεκταρία δημιουργεί χρώματα και εικόνες…

    Στη συνέχεια της ιστορίας, αγαπημένοι φίλοι και… partners in crime δημιουργούν μαζί μας! Ο Αντρέας αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της τεχνολογίας, η Ελένη τον υπέροχο κόσμο των λέξεων, η Barbara την τέχνη του Make Up styling, η Yioli τις κινηματογραφικές εικόνες σε κίνηση, η Σοφία και η Χάρις ανέχονται τα αυστηρά μας χρονοδιαγράμματα και κάπως έτσι, λοιπόν, το ταξίδι στη δημιουργία συνεχίζεται… μαζί σου!

    Η Ομάδα μας… Οι στιγμές μας… Η Ζωή μας! Enjoy The Ride!

    Tree Creative Room: Marketing & Creative Agency

    Tags: , , ,
    SHARE VIA