Art Direction: Tree Creative Room.
Developed by Extend Media
menu

    ΚΥΦΑ: Ναι! Σε αφορά! [The “Backstage” News]

    The TREEs / September 11, 2016 / TREE News

    Την περασμένη βδομάδα πραγματοποιήθηκαν στη Λεμεσό τα γυρίσματα της πρώτης τηλεοπτικής ενημερωτικής καμπάνιας για το Κέντρο Υποστήριξης Οροθετικών Ανθρώπων (ΚΥΦΑ). Η θεματολογία της καμπάνιας αφορά την πρόληψη αλλά και την προκατάληψη και έχει ως κύριο στόχο να αγγίξει την Κοινωνία της Κύπρου, να προβληματίσει και να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τον HIV και το AIDS.

    Η πρόεδρος του ΚΥΦΑ κα. Στέλλα Μιχαηλίδου μας ανέφερε ότι τα περιστατικά HIV στην Κύπρο αυξάνονται, όπως επίσης και η προκατάληψη και ο ρατσισμός για τη συγκεκριμένη ασθένεια.

    Στο τηλεοπτικό σποτ, που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι Αντρέας Φυλακτού, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Φανή Σωκράτους, Γιώργος Ερωτοκρίτου και η νεαρή Ελένη Παύλου. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, στα γυρίσματα επικρατούσε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και το αποτέλεσμα θα σας αγγίξει!

    Το αποτέλεσμα θα κυκλοφορήσει σε short version για την τηλεόραση και σε μεγαλύτερη διάρκεια – long version – για τα social media.

    Το concept και το συγκινητικό σενάριο δημιούργησε ο Κώστας Χάρπας με την Ομάδα της Tree Creative Room, ενώ την παραγωγή και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Ιόλη Αριστοτέλους με την Ομάδα της Yioli Aristotelous Studios. Το make up styling ανέλαβε η Bαρβάρα Νικολακάκη και η Ομάδα της The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki.

    Το project στηρίζει και χορηγεί το Υπουργείο Υγείας για τον ΚΥΦΑ.

    Tags: , ,
    SHARE VIA